Suomen suurimman tubetapahtuman järjestäjä mukaan MeänTube -tapahtumaan!

Mervi Maatela tulee MeänTubeen esittelemään Tubecon Ry:n toimintaa. Tubecon ry. on tubettajien oma, voittoa tavoittelematon yhdistys, jonka tehtävänä on kehittää Suomen YouTube -kulttuuria sekä Tubecon-tapahtumaa.

”Tässä on Meri-Lapin alueen vanhemmilla erinomainen tilaisuus päästä kuulemaan tämän hetken isoimmasta nuorisoilmiöstä. Olemme erittäin tyytyväisiä, että saimme Tubeconin mukaan tapahtumaamme”, kertoo MeänTuben tapahtumakoordinaattori Minna Tennivaara.

Suomalaisten tubettajien vuonna 2014 ideoima Tubecon on nykyisin Euroopan suurin tubekulttuurin tapahtuma, joka järjestää tubettajatapahtumia mm. Ruotsissa ja Espanjassa. Tubecon on puolueeton toimija, joka tekee tubettamisen ilmiötä näkyväksi ja tunnetuksi yhdessä tubettajien kanssa järjestämällä yhteisöllisiä tapahtumia videoiden tekijöille ja faneille.

Tubeconin esittelypisteen löydät Aikuisten Loungesta, sekä Tubeconista enemmän puhutaan 18:20 Aikuisten Loungessa, kun Mervi kertoo lavalla suomen suurimmasta tubemiitistä.

”Merviltä voi Tubecon -ständiltä käydä kysymässä kaikkea tubettamiseen liittyvää, ja saattaa siellä olla spessuhintaisia Tubecon -lippujakin tarjolla”, vinkkaa Tennivaara.

 

Lähde:
Tubecon faktat – www.tubecon.fi