Meän Tuben yhteistyökumppaneiksi Tornion nuorisotoimi ja Lappia

MeänTuben ensimmäisessä turvallisuusinfossa (11.4.) riitti monenlaisia kysymyksiä järjestäjille. Kuva: Markku Lukkariniemi.

Tornion Koulujen Vanhemmat ry sai Meän Tube tapahtumaan mukaan Tornion Nuorisotoimen ja Ammattiopisto Lappian. Meitä toimijoita yhdistää se, että nuorten hyvinvointi ja aktivointi on lähellä meidän jokaisen toimijan sydäntä. Yhteistapahtumilla voimme tavoittaa suuremman joukon nuoria sekä järjestää nuorille mieluisia tapahtumia kertoo Minna Tennivaara.

Tornion nuorisotoimi ja Ammattiopisto Lappia haluavat tuoda esille omaa toimintaansa niin vanhemmille kuin nuorisolle osallistumalle Meän Tuben talkoisiin. Samalla toivomme kaikki enemmän yhteistyötä eri toimijoiden kanssa, jotta nuorille, myös kauempaa Tornioon saapuville 2.asteen opiskelijoille saataisiin ainakin toisinaan mielenkiintoisia tapahtumia.

Tornion Koulujen Vanhemmat ryn varapuheenjohtaja Tommi Laukkanen toivoo, että Meän Tube –tapahtuma tuottaa hyviä yhteistyökumppanuuksia ja poikii useita erilaisia tapahtumia erityisesti lapsille ja nuorille. On ollut erittäin hienoa nähdä kuinka moni yritys on jo nyt lähtenyt tukemaan toimintaamme, Tommi Laukkanen jatkaa. Nyt tehdään vielä viimeiset ponnistukset Meän Tuben osalta ja sitten aletaan miettimään tulevaa.

Meän tuben iltaohjelma on valmis. Kello 17 alkavassa tapahtumassa esiintyy paikallisia lasten ja nuorten bändejä sekä Elina Malkamäki. Ravintola Pirttihirmu on valjastettu niin tiedonnälkäisille aikuisille kuin lapsille ja nuorille, jossa voi esittää kysymyksiä Tubecon Ry:n edustajalle, Tornion nuorisotoimelle, sosiaalihuollon ja päihdetyön työntekijöille koskien lasten ja nuorten hyvinvointia.